Nosturit

Nosturit

Kattava nosturikalusto kaikkeen nostamiseen

Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:n kalustosta löytyy soveltuva kone monenlaiseen nostamiseen. Konerivistön pienemmästä päästä löytyy nosturit omakotitalotyömaille ja suuremmilla nostureilla hoituvat myös mittavat ja monivaiheiset nostoprojektit. Usein sinivalkoiset nosturit tekevät tarkoin harkittua yhteistyötä. Esimerkiksi teollisuuden isot nosto-operaatiot ovat lähes poikkeuksetta tiivistä joukkuepeliä. Tutustu nosturikalustoomme tarkemmin ajoneuvonostureista, ristikkopuominostureista, nostolava-autoista, kurottajista, henkilönostureista sekä muusta kuljetuskalustostamme kertovilla sivuilla.

Nosturikalustomme uusiutuu säännöllisesti

Nosturikalustoamme uusitaan säännöllisin väliajoin. Uuden kaluston hankinnassa huomioidaan aina alan viimeisimmän tekniikan mukanaan tuomat mahdollisuudet. Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:n nosturit ovat turvallisia ja niiden varustelutaso on korkea. Hyvät lähtökohdat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn työmailla – myös haasteellisissa olosuhteissa.

Nosturikuljettajia koulutetaan suunnitelmallisesti

Kuljettajamme ovat alan rautaisia ammattilaisia, minkä lisäksi he osallistuvat suunnitelmallisesti erilaisiin rakennusalalla vaadittaviin koulutuksiin. Olemme järjestäneet heille myös mahdollisuuden nosturinkuljettajan ammattitutkinnon jatko-osan suorittamiseen.