Ajoneuvonosturit

Ajoneuvonosturit

Ajoneuvonosturit – Sujuvaa liikkumista työmailla

Ajoneuvonosturit ovat monelle työmaalle selkeästi kustannustehokkain vaihtoehto. Koneen pystyttäminen nostokuntoon on ripeätä ja työmaan sisällä voidaan siirtyä ketterästi nostopaikalta toiselle. Myös työmaalta poistuminen käy sujuvasti. Ajoneuvonosturi ei jää esteeksi jarruttamaan urakan muiden työvaiheiden edistymistä.

Ajoneuvonosturit yksityisasiakkaille sekä isoille toimijoille

Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:n mobiilinostureiden valikoima on kattava. Pienimmät 30 tn – 50 tn ajoneuvonosturit ovat suureksi avuksi esimerkiksi omakotitalotyömailla. Kokoluokasta 50 tn – 95 tn löytyy ketteryyttä ja tehoa isommille urakoitsijoille. Nostotehoiltaan suurimmat 100 tn – 800 tn ajoneuvonosturit pystyvät tarvittaessa todella mittaviin operaatioihin teollisuudessa ja muissa erikoisnosto-operaatioissa. Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:n Liebherr LTM 1350-6.1 –ajoneuvonosturi omaa ylivertaiset nostoarvot.

Ammattitaitoisia ajoneuvonosturikuljettajia

Vuokraamme ajoneuvonosturit ammattitaitoisine kuljettajineen tilaajan työnjohdon alaisuuteen. Tarvittaessa voimme myös sopia kokonaisprojektista, jolloin hoidamme nostoprojektin suunnitteluineen ja työnjohtoineen alusta loppuun asti. Nostopalvelumme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten etsimme osaavia ajoneuvonostureiden kuljettajia uusiin projekteihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.