Henkilönostimet

Henkilönostimet

Helaakoskelta monikäyttöiset henkilönostimet!

Työskentely korkeuksissa

Korkealla työskenneltäessä kuukulkija on monipuolinen vaihtoehto. Konetta voi ohjata ja siirtää korin ollessa ylhäällä eikä korin liikerata rajoitu vain pystysuoraan liikkeeseen vaan sitä voi liikuttaa myös sivuttaissuunnassa. Kuukulkijat kuljetetaan työmaalle ja pois työmaalta lavetilla. Hieman matalammilla työskentelykorkeuksilla kyseeseen tulee myös kevyempirakenteinen hinattava henkilönostin. Sisätilojen pystysuoraan nousemiseen soveltuu akkukäyttöinen saksilava.

Henkilönostimien lisäksi Helaakosken rivistöstä löytyy ajoneuvonostureita, kurottajia, sekä kuljetuskalustoa.

Ei kuljetusongelmia!

Nostolava-auto on nopein apu korkealla työskentelyyn. Nostimen kuljettamiseen ei tarvita erillistä kuljetuskalustoa vaan kori ja auto kuskeineen kulkevat joustavasti omin voimin paikasta toiseen. Perille päästyä ei nostokuntoon valmistelemiseenkaan tuhlaannu aikaa.

Mahdollista vuokrata myös ilman kuskia

Kuorma-autoalustaisen Bronto-nostokoriauton kuljettajalta vaaditaan C-ajokortti sekä aiempaa kokemusta, minkä johdosta sen voi tilata töihin vain kuskin kanssa. – soita ja kysy, annamme mielellämme lisätietoja!

Nostolava-autojen lisäksi Helaakosken rivistöstä löytyy lähes saman verran ajoneuvonostureita, kurottajia, henkilönostimia sekä kuljetuskalustoa.

Helaakoskelta nopea apu korkella työskentelyyn!