Nosturit 100 – alle 250tn

Nosturit 100 – alle 250tn

Kattava valikoima ajoneuvonostureita

Suurimmassa konekategoriassa Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:llä on kattava valikoima ajoneuvonostureita. Koneita on yhteensä tusinan verran ja niiden joukossa valtamerkki on Liebherr täydennettynä yhdellä Terexillä. Suurin maksiminostoteholtaan on Liebherr LTM 1500/50, mutta myös Liebherr LTM 1350-6.1 omaa ylivertaiset nostoarvot ja on tyypiltään ainoa Suomessa. Kategorian muista kokoluokista löytyy useampia ajoneuvonostureita, esimerkiksi 250tn nostureita on konerivistössä kaksi ja 200tn nostureita peräti neljä kappaletta.

Suunniteltu isoihin nostoihin

Tämän kokoluokan ajoneuvonosturit pystyvät todella mittaviin operaatioihin teollisuudessa ja muissa erikoisnosto-operaatioissa. Tarvittaessa yhteisnostona nousevat useiden satojen tonnien taakat.

Kaikissa 100 tn ja yli ajoneuvonostureissamme on nostoturvallisuutta oleellisesti lisäävä puomikamera. Kaikki 130 tn ja yli ajoneuvonosturit on mahdollista varustella kahdella vinssillä, mikä mahdollistaa esimerkiksi isonkin elementin näppärän kääntämisen työmaalla sekä monenlaisia muita erikoisnostoja. Lisäksi kaikissa 130 tn ja yli ajoneuvonostureissamme on luffaava ristikkojatke.