Nosturit 250 – 800tn

Nosturit 250 – 800tn

Kattava valikoima ajoneuvonostureita

Suurimmassa konekategoriassa Nostopalvelu J. Helaakoski Oy:llä on kattava valikoima ajoneuvonostureita. Koneita on yhteensä tusinan verran ja niiden joukossa valtamerkki on Liebherr täydennettynä yhdellä Terexillä. Suurin maksiminostoteholtaan on Liebherr LTM 1750-9.1, joka on nostoteholtaan ylivoimainen ajoneuvonosturi ja ainut laatuaan Suomessa.  Suurien kappaleiden yhteisnostoihin lisävoimaa antavat Liebherr LTM1500 ja Liebherr LTM 1350-6.1. Kategorian muista kokoluokista löytyy useampia ajoneuvonostureita, esimerkiksi 250tn nostureita on konerivistössä kaksi ja 200tn nostureita peräti viisi kappaletta.

Suunniteltu isoihin nostoihin

Tämän kokoluokan ajoneuvonosturit pystyvät todella mittaviin operaatioihin teollisuudessa ja muissa erikoisnosto-operaatioissa. Tarvittaessa yhteisnostona nousevat useiden satojen tonnien taakat. Raskaat ajoneuvonosturimme on varusteltu valmistajan viimeisiin lisävarustein. 

Kaikissa 100 tn ja yli ajoneuvonostureissamme on nostoturvallisuutta oleellisesti lisäävä puomikamera. Kaikki 130 tn ja yli ajoneuvonosturimme ovat varustettu kahdella vinssillä, mikä mahdollistaa esimerkiksi isonkin elementin näppärän kääntämisen työmaalla sekä monenlaisia muita erikoisnostoja. Lisäksi kaikissa 130 tn ja yli ajoneuvonostureissamme on luffaava ristikkojatke.